Cèdula d'habitabilitat

Notícies sobre la cèdula d'habitabilitat

Notícies d'actualitat sobre la cèdula d'habitabilitat, la política d'habitatge i els nostres serveis:

Millores en el seguiment de la vostra sol·licitud de cèdula d'habitabilitat

[24/3/2011] Un cop obtingut el certificat d'habitabilitat, la Generalitat tramita la sol·licitud de la cèdula d'habitabilitat. Amb el nostre nou servei de seguiment de l'estat de tramitació, podeu saber on-line i en tot moment si la vostra cèdula ha estat concedida.

Entra en vigor el decret de l'Inspecció Tècnica dels Edificis d'Habitatges

[27/2/2011] Després del període d'informació al públic, ha entrat en vigor el Decret 187/2010, de 23 de novembre, sobre la inspecció tècnica dels edificis d'habitatges, que estableix que tots els edificis de més de 45 anys han de sotmetre's i superar una inspecció tècnica obligatòria, realitzant si cal les obres d'adequació necessàries.

La comunitat de propietaris no pot impedir el canvi d'ús sense una prohibició expressa anterior

[9/2/2011] Segons una sentència del Tribunal Suprem publicada avui, la comunitat de propietaris no pot impedir el canvi d'ús de local comercial a habitatge sense una prohibició expressa preexistent inscrita al Registre de la Propietat.

Publicat el decret d'Inspecció Tècnica dels Edificis d'habitatges

[26/11/2010] Tots els edificis d'habitatges plurifamiliars de més de 45 anys estan obligats a passar aquesta revisió obligatòria

Aprovat el decret que regula els habitatges d'ús turístic

[10/11/2010] El nou decret regula una part del negoci turístic de Catalunya que en ocasions ha entrat en contradicció amb la normativa d'habitabilitat. La nova norma exigeix que els habitatges destinats a apartament turístic tinguin la cèdula d'habitabilitat.

Notícies anteriors

Arxiu

Cedula Habitabilitat.NET | Cedula Habitabilidad.NET. Copyright © 2006-18. Mapa.