Notícies sobre la cèdula d'habitabilitat

Nou servei: el canvi d'ús de local a habitatge

Ampliem els nostres serveis amb el canvi d'ús. Aquest, que és una llicència d'obres majors, és l'únic procediment possible per obtenir una cèdula d'habitabilitat d'un antic local i poder-lo registrar-lo com a habitatge.

Com és sabut, tan sols poden obtenir cèdula d'habitabilitat aquells immobles que estiguin registrats com a habitatges. En els altres casos, cal aconseguir prèviament el canvi d'ús.

El canvi d'ús, com es coneix col·loquialment la llicència d'obres majors per al canvi d'ús d'un local a habitatge, és una llicència municipal. Es regeix, per tant, per unes normatives específiques, d'àmbit municipal, de manera que per aconseguir-la cal complir una sèrie de requisits, a part dels fixats pel decret d'habitabilitat.

Partint de l'experiència amb què comptem en l'àmbit de les cèdules d'habitabilitat, ampliem els nostres serveis amb la llicència de canvi d'ús.

Hem preparat una web informativa independent, www.canvidus.net, que anirem ampliant progressivament.

[ Escrit per el Webmaster el 4 de febrer de 2007. Publicat a Cèdula d'habitabilitat : Notícies : Nou servei: el canvi d'ús de local a habitatge. Arxivat a els nostres serveis. ]

  1. RSS
  2. Del.icio.us
  3. Fresqui
  4. Yahoo!
  5. Menéame
  6. Technorati
  7. Google Bookmarks

Cedula Habitabilitat.NET | Cedula Habitabilidad.NET. Copyright © 2006-18. Mapa.
Preus vàlids per a Barcelona i la seva àrea d'influència. Consulteu per a altres poblacions.