Notícies sobre la cèdula d'habitabilitat

Lleuger increment de les taxes del Departament de Medi Ambient i Habitatge

El Departament de Medi Ambient i Habitatge va aprovar les noves taxes i tributs que en depenen, entre elles la d'expedició de la cèdula d'habitabilitat per a habitatges de segona ocupació, que passa de 5,40 a 5,50 euros.

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya publica avui l'Ordre MAH/321/2007, de 24 de juliol, per la qual es dóna publicitat a la relació de les taxes vigents que gestiona el Departament de Medi Ambient i Habitatge. Entre d'altres, inclou les taxes per l'expedició de la cèdula d'habitabilitat dels habitatges de segona ocupació. Aquesta taxa és inclosa al preu del nostre servei complet de certificació i tramitació de la cèdula d'habitabilitat.

L'increment, de 10 cèntims d'euro (de manera que la taxa queda fixada en 5,50 euros) suposa un augment de tan sols l'1,85%, i serà assumit íntegrament per Cedulahabitabilitat.net, de manera que el preu de la certificació i tramitació completa de la cèdula d'habitabilitat es manté invariable.

[ Escrit per Paula el 18 de setembre de 2007. Publicat a Cèdula d'habitabilitat : Notícies : Lleuger increment de les taxes del Departament de Medi Ambient i Habitatge. Arxivat a els nostres serveis i política d'habitatge. ]

  1. RSS
  2. Del.icio.us
  3. Fresqui
  4. Yahoo!
  5. Menéame
  6. Technorati
  7. Google Bookmarks

Cedula Habitabilitat.NET | Cedula Habitabilidad.NET. Copyright © 2006-18. Mapa.
Preus vàlids per a Barcelona i la seva àrea d'influència. Consulteu per a altres poblacions.