Notícies sobre la cèdula d'habitabilitat

Inaugurat el Barcelona Meeting Point

Avui, dimarts 6 de novembre, s'inaugura el Barcelona Meeting Point, la gran cita anual a Barcelona tant pel gran públic com pels professionals del mercat immobiliari.

L'onzena edició del Barcelona Meeting Point s'ha inaugurat avui. El Barcelona Meeting Point és la fira immobiliaria més important de les celebrades a Espanya. L'edició anterior va acollir més de dues-centes mil visites. Amb tot, la conjuntura actual del mercat immobiliari ha canviat sensiblement, de manera que la desacceleració actual fa que el sector aposti per temes anteriorment secundaris, com ara la sostenibilitat o els mercats immobiliaris estrangers.

Aquesta fira ha rebut crítiques pel caràcter exclusivament comercial de la mostra, adduint la falta de perspectiva social de la problemàtica de l'habitatge. Enguany s'han organitzat diverses conferències que aborden aquesta problemàtica, i en general, s'ha potenciat l'aspecte discursiu mitjançant l'articulació d'un Symposium.

[ Escrit per Jordi el 6 de novembre de 2007. Publicat a Cèdula d'habitabilitat : Notícies : Inaugurat el Barcelona Meeting Point. Arxivat a mercat de l'habitatge. ]

  1. RSS
  2. Del.icio.us
  3. Fresqui
  4. Yahoo!
  5. Menéame
  6. Technorati
  7. Google Bookmarks

Cedula Habitabilitat.NET | Cedula Habitabilidad.NET. Copyright © 2006-18. Mapa.
Preus vàlids per a Barcelona i la seva àrea d'influència. Consulteu per a altres poblacions.