Notícies sobre la cèdula d'habitabilitat

Comença la redacció del nou decret d'habitabilitat

La recentment aprovada Llei del dret a l'habitatge preveu un important desplegament reglamentari. Entre els decrets que es desenvoluparan hi figura un nou decret de condicions d'habitabilitat i d'inspecció obligatòria d'edificis, la redacció del qual comença ara.

La Direcció General de Qualitat de l'Edificació i Rehabilitació de l'Habitatge de la Generalitat de Catalunya ha signat diversos protocols de col·laboració amb vàries entitats vinculades al sector per a col·laborar en els treballs de preparació i posterior seguiment d'una normativa d'habitabilitat per als habitatges de nova construcció a Catalunya, que modificarà el que estableix el Decret 259/2003. Es pretén adaptar la normativa a les demandes socials actuals, a les noves normatives tècniques (principalment, el Codi Tècnic de l'Edificació), i a les exigències d'estalvi energètic i sostenibilitat.

[ Escrit per Paula el 2 de gener de 2008. Publicat a Cèdula d'habitabilitat : Notícies : Comença la redacció del nou decret d'habitabilitat. Arxivat a normativa d'habitabilitat. ]

  1. RSS
  2. Del.icio.us
  3. Fresqui
  4. Yahoo!
  5. Menéame
  6. Technorati
  7. Google Bookmarks

Cedula Habitabilitat.NET | Cedula Habitabilidad.NET. Copyright © 2006-18. Mapa.
Preus vàlids per a Barcelona i la seva àrea d'influència. Consulteu per a altres poblacions.