Notícies sobre la cèdula d'habitabilitat

Es publica l'Avantprojecte del nou decret d'habitabilitat

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya publica avui l'anunci d'informació pública de l'Avantprojecte de decret sobre les condicions d'habitabilitat dels habitatges i la cèdula d'habitabilitat. Aquest nou decret d'habitabilitat ha de substituir l'actualment en vigor, que data de 2003.

El Pacte Nacional de l'Habitatge i la Llei del dret a l'habitatge aprovats darrerament preveuen la renovació de diverses normes que afecten l'habitatge a Catalunya. De totes elles, la que possiblement té un efecte més directe sobre la població és aquest nou Decret sobre les condicions d'habitabilitat dels habitatges i la cèdula d'habitabilitat, atès que incideix directament en la configuració dels futurs habitatges de nova construcció i en les condicions que han de reunir els habitatges existents per a poder continuar considerant-se habitables.

Pel que fa als habitatges de segona ocupació (tots aquells que no siguin de nova construcció), els canvis més significatius introduïts respecte l'actual Decret sobre requisits mínims d'habitabilitat en els edificis d'habitatges i de la cèdula d'habitabilitat (d'octubre de 2003), són els següents:

L'Avantprojecte introdueix també modificacions substancials en quant a les condicions d'habitabilitat per als habitatges de nova construcció. Des de Cedulahabitabilitat.net farem un seguiment del tràmit parlamentari d'aquest decret, analitzant els canvis que s'hi introduiran.

[ Escrit per Paula el 29 de maig de 2008. Publicat a Cèdula d'habitabilitat : Notícies : Es publica l'Avantprojecte del nou decret d'habitabilitat. Arxivat a normativa d'habitabilitat. ]

  1. RSS
  2. Del.icio.us
  3. Fresqui
  4. Yahoo!
  5. Menéame
  6. Technorati
  7. Google Bookmarks

Cedula Habitabilitat.NET | Cedula Habitabilidad.NET. Copyright © 2006-18. Mapa.
Preus vàlids per a Barcelona i la seva àrea d'influència. Consulteu per a altres poblacions.