NotÝcies sobre la cŔdula d'habitabilitat

Barcelona promocionarÓ el lloguer de pisos buits

El consistori oferirÓ subvencions, assegurances, assessorament tŔcnic i jurÝdic gratu´t i servei gratu´t de gestiˇ del lloguer.

L'Ajuntament de Barcelona iniciarÓ el proper mes de setembre una campanya adrešada als propietaris de pisos buits per llogar-lo a un preu assequible amb l'objectiu de facilitar l'accÚs a l'habitatge a joves d'entre 18 i 35 anys, segons ha informat avui el Consistori en un comunicat.

Els pisos es arrendar mitjanšant la borsa d'habitatge de lloguer social de Barcelona i la borsa jove d'habitatge, i l'ajuntament oferirÓ subvencions de fins a 6.000 euros a fons perdut per obres de rehabilitaciˇ, assegurances de cauciˇ i multirisc, assessorament tŔcnic i jurÝdic gratu´t i servei gratu´t de gestiˇ del lloguer.

Per poder participar en les bosses, els pisos no han de superar els 120 m quadrats, tenir la cŔdula d'habitabilitat o estar en condicions d'obtenir-la i ser llogats per un perÝode mÝnim de cinc anys.

La campanya es farÓ mitjanšant anuncis als mitjans de comunicaciˇ i la distribuciˇ de fulletons.

[ Escrit per EFE el 27 de agost de 2008. Publicat a CŔdula d'habitabilitat : NotÝcies : Barcelona promocionarÓ el lloguer de pisos buits. Arxivat a mercat de l'habitatge. ]

  1. RSS
  2. Del.icio.us
  3. Fresqui
  4. Yahoo!
  5. MenÚame
  6. Technorati
  7. Google Bookmarks

Cedula Habitabilitat.NET | Cedula Habitabilidad.NET. Copyright © 2006-18. Mapa.
Preus vÓlids per a Barcelona i la seva Órea d'influŔncia. Consulteu per a altres poblacions.