Notícies sobre la cèdula d'habitabilitat

S'estrena la Oficina Virtual de Tràmits de la Generalitat

El nou portal, que substitueix l'antic Cat365.net, permet realitzar més de mil gestions total o parcialment telemàticament. Entre elles, la sol·licitud de la cèdula d'habitabilitat.

Ja està en funcionament un nou portal de la Generalitat, la Oficina Virtual de Tràmits, que permet realitzar on-line més d'un miler de tràmits administratius. Entre ells, la sol·licitud de la cèdula d'habitabilitat.

Precisament, en relació amb la cèdula d'habitabilitat, el portal continua oferint el servei que anteriorment ja estava disponible a Cat365.net. Ara però, s'incorporen algunes millores, de manera que es podrà fer un seguiment (de moment força limitat) de l'estat de tramitació de la cèdula d'habitabilitat a través del mateix portal. Ja fa alguns anys que des de Cedulahabitabilitat.net utilitzem aquest servei, que és especialment útil per a les sol·licituds urgents, atès que ens permet presentar-les fins i tot quan les oficines de la Generalitat estan tancades, sense ser necessari esperar al dia següent.

El portal permet també que sigui el client qui presenti la sol·licitud, de manera que podeu estalviar-vos el càrrec que suposa el nostre servei de tramitació. Si voleu tramitar la sol·licitud telemàticament, cal que ho indiqueu al tècnic que realitzi la inspecció, atès que és necessari que aquest signi el certificat telemàticament.

[ Escrit per L'equip de Cedulahabitabilitat.net el 11 de gener de 2010. Publicat a Cèdula d'habitabilitat : Notícies : S'estrena la Oficina Virtual de Tràmits de la Generalitat. Arxivat a els nostres serveis. ]

  1. RSS
  2. Del.icio.us
  3. Fresqui
  4. Yahoo!
  5. Menéame
  6. Technorati
  7. Google Bookmarks

Cedula Habitabilitat.NET | Cedula Habitabilidad.NET. Copyright © 2006-18. Mapa.
Preus vàlids per a Barcelona i la seva àrea d'influència. Consulteu per a altres poblacions.