Notícies sobre la cèdula d'habitabilitat

Entra en vigor el decret de l'Inspecció Tècnica dels Edificis d'Habitatges

Després del període d'informació al públic, ha entrat en vigor el Decret 187/2010, de 23 de novembre, sobre la inspecció tècnica dels edificis d'habitatges, que estableix que tots els edificis de més de 45 anys han de sotmetre's i superar una inspecció tècnica obligatòria, realitzant si cal les obres d'adequació necessàries.

Tal com us havíem anunciat anteriorment, ahir va entrar en vigor el decret 187/2010, sobre la inspecció tècnica dels edificis d'habitatges (ITE).

L'obligatorietat que estableix el decret de superar la Inspecció Tècnica de l'Edifici (ITE) per al conjunt dels edificis plurifamiliars no s'imposa de cop per la totalitat del parc residencial, sinó que anirà implantant-se progressivament en funció de l'antiguitat dels edificis. Així, l'Annex 3 estableix que tots els edificis anteriors a 1930 tenen de termini fins al final de l'any vinent (31 de desembre de 2012) per a superar l'ITE.

Atès que la Inspecció Tècnica de l'Edifici està cridada a ser en certa mesura un complement de la cèdula d'habitabilitat, estem treballant per a oferir-vos tots dos serveis, conjuntament o independentment, de manera que actualment tot el nostre personal està seguint diversos programes de formació específics.

[ Escrit per L'equip de Cedulahabitabilitat.net el 27 de febrer de 2011. Publicat a Cèdula d'habitabilitat : Notícies : Entra en vigor el decret de l'Inspecció Tècnica dels Edificis d'Habitatges. Arxivat a normativa d'habitabilitat. ]

  1. RSS
  2. Del.icio.us
  3. Fresqui
  4. Yahoo!
  5. Menéame
  6. Technorati
  7. Google Bookmarks

Cedula Habitabilitat.NET | Cedula Habitabilidad.NET. Copyright © 2006-18. Mapa.
Preus vàlids per a Barcelona i la seva àrea d'influència. Consulteu per a altres poblacions.