Notícies sobre la cèdula d'habitabilitat

Millores en el seguiment de la vostra sol·licitud de cèdula d'habitabilitat

Un cop obtingut el certificat d'habitabilitat, la Generalitat tramita la sol·licitud de la cèdula d'habitabilitat. Amb el nostre nou servei de seguiment de l'estat de tramitació, podeu saber on-line i en tot moment si la vostra cèdula ha estat concedida.

El nostre nou servei de seguiment de l'estat de tramitació de la sol·licitud de la cèdula d'habitabilitat és un servei gratuït exclusiu per als nostres clients. A través de la nostra pàgina web, podeu consultar l'estat de tramitació de la vostra sol·licitud, sense necessitat de trucar a la Generalitat per saber si la vostra cèdula ja ha estat atorgada.

Amb aquesta aplicació, millorem el servei post-inspecció de tots els encàrrecs de certificació i tramitació de la cèdula d'habitabilitat: seguim l'estat de tramitació de totes les sol·licituds de cèdula que inclouen la seva presentació a la Generalitat, i addicionalment els nostres clients poden saber gratuïtament i en tot moment si la seva cèdula ha estat concedida (de manera que tan sols els falti esperar a la seva recepció per correu postal). Aquest és un servei únic, gratuït i exclusiu per als clients de Cedulahabitabilitat.net i s'emmarca en l'aposta per un servei de qualitat que varem adquirir ja fa més de cinc anys.

[ Escrit per L'equip de Cedulahabitabilitat.net el 24 de març de 2011. Publicat a Cèdula d'habitabilitat : Notícies : Millores en el seguiment de la vostra sol·licitud de cèdula d'habitabilitat. Arxivat a els nostres serveis. ]

  1. RSS
  2. Del.icio.us
  3. Fresqui
  4. Yahoo!
  5. Menéame
  6. Technorati
  7. Google Bookmarks

Cedula Habitabilitat.NET | Cedula Habitabilidad.NET. Copyright © 2006-18. Mapa.
Preus vàlids per a Barcelona i la seva àrea d'influència. Consulteu per a altres poblacions.